Σύλληψη νεαρού στη Μ.Βρετανία για το χάκινγκ στα παιχνίδια της VTech
Στη σύλληψη ενός νεαρού 21 ετών στην πόλη Μπράκνελ προέβη η βρετανική αστυνομία με τις κατηγορίες της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε υπολογιστή με σκοπό την τέλεση εγκλήματος καθώς και την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δεδομένα τρίτων.
Στη σύλληψη ενός νεαρού 21 ετών στην πόλη Μπράκνελ προέβη η βρετανική αστυνομία με τις κατηγορίες της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε υπολογιστή με σκοπό την τέλεση εγκλήματος καθώς και την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δεδομένα τρίτων.
Η εταιρεία VTech με έδρα το Χονγκ Κονγκ, γνωστή για τα τάμπλετ για παιδιά InnoTab, τα Kidizoom smartwatch και τις κάμερες δράσεις Kidizoom έπεσε τον Νοέμβριο του 2015 θύμα υποκλοπής των στοιχείων 6,4 εκατομμυρίων παιδιών -ονοματεπώνυμα, ημερομηνίες γέννησης και φύλο- που διατηρούσε στους διακομιστές της, ανεπαρκώς φυλαγμένα.
- Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τέταρτο μεγαλύτερο περιστατικό χάκινγκ στα χρονικά, αλλά και μερικές οδηγίες για να προστατεύσετε τα παιδιά σας online, στο tech.in.gr
Η Μονάδα της Νοτιοανατολικής Περιφέρειας για την αντιμετώπιση του Οργανωμένου Εγκλήματος δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο σχετικά με την έρευνα, η οποία συνεχίζεται. Παραπέμπει δε το κοινό στις διευθύνσεις cyberstreetwise.com και getsafeonline.org για την ασφάλειά τους.
- Θέματα γιαπαιδιά στο tech.in.gr
- Θέματα για χάκινγκ στο tech.in.gr
Ξέρετε γιατί… είναι δικαιολογημένα επιφυλακτικοί οι γονείς με την Hello Barbie;
In.gr Τεχνολογία
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442