Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύθηρα, Σκύρος και Σίκινος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Κύθηρα, Σκύρος και Σίκινος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Εκδήλωση με θέμα «Εναλλακτικός Τουρισμός στην νησιωτική Ελλάδα - Το παράδειγμα των Κυθήρων» διορθανώθηκε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου την προηγούμενη Τετάρτη.

Εκδήλωση με θέμα «Εναλλακτικός Τουρισμός στην νησιωτική Ελλάδα – Το παράδειγμα των Κυθήρων» διορθανώθηκε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου την προηγούμενη Τετάρτη.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του Ποταμιού Μίλτου Κύρκου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών (ΣΕΥΔΟ).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι δήμαρχοι Ευστράτιος Χαρχαλάκης-Κύθηρα, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης-Σκύρος, Βασίλης Μαράκης-Σίκινος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του ντοκιμαντέρ του Mountain Channel που κάνει αφιέρωμα στα τουριστικά μονοπάτια των Κυθήρων.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν οι απομακρυσμένες νησιώτικες περιοχές της Ελλάδας να έρθουν πιο κοντά στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, να γνωρίσουν και να βοηθηθούν από τις ευρωπαϊκές πολιτικές ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργούν τα προβλήματα στις μεταφορές, την ενέργεια κ.λπ.

Στις παρεμβάσεις τους οι τρεις δήμαρχοι τόνισαν την αναγκαιότητα του αναπτυχθούν νέες μορφές τουρισμού που να συνδέονται με την ιστορία και τον πολιτισμό του κάθε τόπου και την σημασία της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ευρωβουλευτές από όλα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024