Τις φυλακές νέων Αυλώνα επισκέφθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Ελευθερίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος επισκέφθηκε το κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη.
Στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Ελευθερίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος επισκέφθηκε το κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη.
Ο κ. Παρασκευόπουλος παρέστη σε γιορτή που είχε οργανωθεί και συνεχάρη τους κρατουμένους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ακόμη, ο κ. Παρασκευόπουλος επισκέφθηκε το σχολείο που λειτουργεί στο κατάστημα κράτησης, καθώς και τον συμβουλευτικό σταθμό του ΚΕΘΕΑ.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε το προσωπικό και τους κρατουμένους, τόνισε την αξία της επανένταξης και απάντησε σε ερωτήσεις των κρατουμένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν