Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα συναινέσει σε αυξήσεις για τους δημόσιους υπαλλήλους
«Προφανώς η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτή την πρακτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.
«Προφανώς η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτή την πρακτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι, τη στιγμή που η ιδιωτική οικονομία βουλιάζει υπό το βάρος των φόρων και δρομολογούνται κι άλλες περικοπές συντάξεων, η κυβέρνηση νομοθετεί αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους ύψους 150.000.000 ευρώ.
«Το κάνει μάλιστα χωρίς καμία ουσιαστική διαδικασία αξιολόγησης. Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ χρειαζόμαστε ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο για ένα πιο λιτό και πιο αποτελεσματικό κράτος, το οποίο θα εξισορροπηθεί και μέσα από μια δραστική μείωση φόρων» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά


