Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έντονη αντίδραση των Παναιγιάλειου και Αχαρναϊκού για την απόφαση της ΕΑΑ

Έντονη αντίδραση των Παναιγιάλειου και Αχαρναϊκού για την απόφαση της ΕΑΑ

Την έντονη αντίδραση των ΠΑΕ Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία ο αγώνας των δύο ομάδων που έγινε για τα πλέι άουτ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν «χειραγωγημένος». Αποτέλεσμα της απόφασης είναι ότι οι δύο ομάδες δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα κουπόνια στοιχηματισμού των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Οι δύο ΠΑΕ, με σχετικές ανακοινώσεις που έδωσαν στην δημοσιότητα, κάνουν λόγο για παράλογη, προκλητική και προσβλητική απόφαση, επισημαίνοντας ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.

Την έντονη αντίδραση των ΠΑΕ Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία ο αγώνας των δύο ομάδων που έγινε για τα πλέι άουτ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν «χειραγωγημένος».

Αποτέλεσμα της απόφασης είναι ότι οι δύο ομάδες δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα κουπόνια στοιχηματισμού των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Οι δύο ΠΑΕ, με σχετικές ανακοινώσεις που έδωσαν στην δημοσιότητα, κάνουν λόγο για παράλογη, προκλητική και προσβλητική απόφαση, επισημαίνοντας ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος χαρακτηρίζει προκλητική και προσβλητική την σημερινή απόφαση της ΕΕΑ, που απέκρυψε στην ανακοίνωσή της ότι το θέμα αυτό έχει κριθεί τελεσίδικα και αμετάκλητα από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης απαλλάσσοντας την ομάδα μας.

Δεν υπάρχει νομικό προηγούμενο να χαρακτηρίζεται κάποιος ύποπτος όταν έχει απαλλαγεί από τα δικαιοδοτικά όργανα.

Βέβαιο είναι ότι θα προσβάλλουμε άμεσα την απόφαση στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια και επιφυλασσόμενα κάθε νόμιμου δικαιώματός μας κατά παντός υπευθύνου.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ».

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός: «Σε μια απόφαση που ξεπερνά τα όρια της λογικής προέβη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά του Αχαρναϊκου. Την στιγμή που ο Αχαρναϊκός είναι από τις ελάχιστες υγιείς ομάδες της κατηγορίας, από τις ελάχιστες που έχουν αδειοδοτηθεί στην ώρα τους και κυρίως από τις ελάχιστες που έχουν φανατικούς φιλάθλους που τον ακολουθούν πιστά έρχεται η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανατρέψει μια ουσιαστικά τελεσίδικη απόφαση. Η ΕΕΑ θεωρώντας «ύποπτο» χειραγώγησης τον αγώνα Αχαρναϊκού – Παναιγιάλειου αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

Αναρωτιόμαστε η ΕΕΑ στις αποφάσεις δεν λαμβάνει υπόψη της τις τελεσίδικες αποφάσεις των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων της αθλητικής δικαιοσύνης στις οποίες ο Αχαρναϊκός έχει δικαιωθεί;

Αναρωτιόμαστε η ΕΕΑ αφού παρέβλεψε ίσως σκόπιμα τις αποφάσεις τουλάχιστον δεν ερεύνησε τον συγκεκριμένο αγώνα. Γιατί αν το είχε πράξει θα έβλεπε αμέσως πως από αυτό τον αγώνα κρινόταν η τύχη παραμονής στην κατηγορία και των δυο ομάδων επομένως και οι δυο παλέψανε σώμα με σώμα για τη νίκη;

Αν όλα αυτά η ΕΕΑ τα έλεγξε και παρόλα αυτά αποφάσισε την αφαίρεση της ομάδας μας τότε πραγματικά απορούμε για ποιο λόγο υπάρχει η αθλητική δικαιοσύνη την στιγμή που μια ανεξάρτητη αρχή την παραβλέπει με τόσο υποτιμητικό τρόπο;

Εννοείται πως η ΠΑΕ Αχαρναϊκός θα ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο ώστε η αδικία να αποκατασταθεί. Άλλωστε για εμάς μοναδικό ρόλο παίζει η δικαιοσύνη στην οποία έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024