
Πέθανε ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Δημόπουλος
Πέθανε σήμερα, Παρασκευή, ο πρώην πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), επίτιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής, Κωνσταντίνος Α. Δημόπουλος.
Πέθανε σήμερα, Παρασκευή, ο πρώην πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), επίτιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής, Κωνσταντίνος Α. Δημόπουλος.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του Πανεπιστήμιο Αθηνών, επιθυμία του εκλιπόντος και της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να ενισχυθούν οι παιδικοί σταθμοί του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρυτανείας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση
- Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας με πυροβόλο όπλο και σφαίρα στη θαλάμη
- Η Nova φέρνει τη νέα εποχή συνδεσιμότητας
- Ανδουλάκης προς ΝΔ: «Είστε ένα σύστημα εξουσίας αδίστακτο- Εκλογές να τελειώνουμε»
- Κρεμλίνο: «Έτοιμος ο Πούτιν για ρόλο μεσολαβητή στον πόλεμο με το Ιράν»

