Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξιχνιάστηκε ληστεία που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό 89χρονης

Εξιχνιάστηκε ληστεία που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό 89χρονης

Στα ίχνη του δράστη της ληστείας σε βάρος 89χρονης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νίκαια, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στο Περιστέρι και συνελήφθη. Επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, είχε αφαιρέσει με τη βία απο τη γυναίκα μία τσάντα με τα χρήματα που είχε εκταμιεύσει από τράπεζα. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε.

Στα ίχνη του δράστη της ληστείας σε βάρος 89χρονης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νίκαια, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στο Περιστέρι και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 25ης Σεπτεμβρίου, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας κράνος, ο 37χρονος πλησίασε την 89χρονη και της αφαίρεσε με τη βία μια τσάντα που περιείχε τα χρήματα που νωρίτερα η ηλικιωμένη είχε εκταμιεύσει από υποκατάστημα τράπεζας. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε.

Όπως εξακριβώθηκε, μαζί με συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Με δικογραφία σε βάρος του, για ληστεία από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου, παραβίαση περιορισμών διαμονής και απείθεια, ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024