Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μισέλ Ομπάμα... ραπάρει για να πείσει τους νέους να σπουδάσουν

Η Μισέλ Ομπάμα… ραπάρει για να πείσει τους νέους να σπουδάσουν

Στους ρυθμούς της ραπ λικνίστηκε η Μισέλ Ομπάμα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα σε όλους τους νέους να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο. Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο Harvard, η Μισέλ Ομπάμα λικνίζεται και τραγουδάει στο πλευρό του κωμικού Τζέι Φάροου.

Στους ρυθμούς της ραπ λικνίστηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα σε όλους τους νέους της Αμερικής να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο.

Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο Harvard, η Μισέλ Ομπάμα λικνίζεται και τραγουδάει στο πλευρό του κωμικού ηθοποιού Τζέι Φάροου, στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

«Αν θες να πιλοτάρεις τζετ, πήγαινε να σπουδάσεις. Αν θες να εξαργυρώνεις τσεκ, κάν’το, δεν θα χάσεις» ραπάρει η Μισέλ Ομπάμα.

Το διασκεδαστικό βίντεο γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας της Μισέλ Ομπάμα με τίτλο «Better Make Room» που αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των νεαρών Αμερικανών ηλικίας από 14-19 ετών να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μετά το Λύκειο.

Η καμπάνια αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του Λευκού Οίκου να αντιμετωπίσει δραστικά την αύξηση των ποσοστών των Αμερικανών εφήβων που εγκαταλείπουν τις σπουδές τους μόλις αποφοιτήσουν από τη μέση εκπαίδευση.

Θαυμαστές της Μισέλ Ομπάμα επιδοκίμασαν τις ικανότητες της Πρώτης Κυρίας στη ραπ, αλλά και την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε πιθανόν να προκαλέσει αμηχανία στις ανήλικες κόρες της, τη Σάσα και τη Μαλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024