Αποσύρθηκε η απόφαση για συλλογή αποδείξεων το 2015
Αλαλούμ με τη συλλογή αποδείξεων για τα φετινά εισοδήματα. Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι οι φορολογούμενοι έμαθαν το Δεκέμβριο ότι θα πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις και για το 2015, για να δικαιούνται το αφορολόγητο, το υπουργείο Οικονομικών αποσύρει τελικά τη σχετική απόφαση.
Αλαλούμ με τη συλλογή αποδείξεων για τα φετινά εισοδήματα. Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι οι φορολογούμενοι έμαθαν το Δεκέμβριο ότι θα πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις και για το 2015, για να δικαιούνται το αφορολόγητο, το υπουργείο Οικονομικών αποσύρει τελικά τη σχετική αποφαση.
Όπως μετέδωσε το Mega, καταργείται ο κωδικός 049 στο έντυπο των φορολογικών δηλώσεων, που αφορά στη συλλογή αποδείξεων.
Μόλις τρεις ώρες πριν είχε γνωστοποιηθεί ότι το σύστημα που ίσχυε το 2014 θα εφαρμοστεί και το 2015. Μάλιστα, όσοι φορολογούμενοι δεν φρόντισαν να μαζεύουν αποδείξεις, αν και ο νόμος δεν το προέβλεπε, κινδύνευαν με πρόστιμο 22%.
Η σύνδεση του αφορολόγητου ποσού με τη χρήση πλαστικού χρήματος θα αφορά τα εισοδήματα του 2016, οπότε και θα καταργηθεί η προσκόμιση αποδείξεων δαπανών.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών