Ρωσικό υποβρύχιο με πυραύλους Κρουζ στα ανοιχτά της Συρίας
Η Ρωσία έπληξε για πρώτη φορά στόχου του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από υποβρύχιο στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η Ρωσία έπληξε για πρώτη φορά στόχου του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από υποβρύχιο στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Νωρίτερα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax είχε μεταδώσει ότι ένα ρωσικό υποβρύχιο εξοπλισμένο με πυραύλους Κρουζ εισήλθε στην ανατολική Μεσόγειο και βρίσκεται κοντά στις ακτές της Συρίας.
Το υποβρύχιο είναι εξοπλισμένο με πυραύλους παρόμοιους με εκείνους που χρησιμοποιούνται από τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Κασπίας για να πλήττουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε μία πηγή στο Interfax.
Το Κρεμλίνο ωστόσο δεν θέλησε να επιβεβαιώσει άμεσα την πληροφορία. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους: «Η ερώτηση αυτή θα πρέπει να υποβληθεί στις ένοπλες δυνάμεις, εγώ δεν διαθέτω τέτοια πληροφόρηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Sputnik
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά
- Η Μπάγερν επενδύει στο μέλλον: Στο στόχαστρο ο 16χρονος Κβαρατσκέλια
- Άντριου και Μάντελσον: Η καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης που τους οδήγησε στον κύκλο του Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442