Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τράπεζα Πειραιώς: Έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας

«Η Τράπεζα Πειραιώς μετά την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με ισχυρότερη κεφαλαιακή θέση είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην ενίσχυση των ΜμΕ, στην εξεύρεση λύσης για τα κόκκινα δάνεια και στην παροχή ρευστότητας στην αγορά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς Στ. Λεκκάκος, με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο.

«Η Τράπεζα Πειραιώς μετά την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με ισχυρότερη κεφαλαιακή θέση είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην ενίσχυση των ΜΜΕ, στην εξεύρεση λύσης για τα κόκκινα δάνεια και στην παροχή ρευστότητας στην αγορά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς Στ. Λεκκάκος, στη διάρκεια εκδήλωσης στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης.

Όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε ο κ. Λεκκάκος, ποσοστό άνω του 40% των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς ανήκει σε έλληνες επενδυτές.

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σ.Λαζαρίδης δήλωσε ότι είναι σημαντική ημέρα για το Χρηματιστήριο, καθώς όπως συμβαίνει ιστορικά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα συνεχίζει να παρέχει αυξημένη ρευστότητα στην αγορά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024