Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Mokka 2016: Σε τροχιά ανανέωσης με «οδηγό» το Astra

Opel Mokka 2016: Σε τροχιά ανανέωσης με «οδηγό» το Astra

Το γερμανικό crossover δίνει το στίγμα της ανανέωσης του η οποία θα πραγματοποιηθεί με σημείο αναφοράς την έλευση του νέου Astra και τις τεχνολογικές και αισθητικές εξελίξεις που έφερε στην γκάμα.

Το compact SUV της γερμανικής φίρμας προσφέρει για ακόμα μια φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό πριν την επικείμενη ανανέωσή του η οποία θα αναλάβει να το εναρμονίσει αισθητικά και τεχνολογικά με τις νεότερες εξελίξεις στην γκάμα της Opel.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, είναι σαφές ότι το γερμανικό crossover υιοθετεί ένα ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα ενσωματώνοντας τα νέας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα του Astra Intellilux LED matrix και ανάλογη αισθητική γραμμή.

Οι αλλαγές αναμένεται να επεκταθούν και στο πίσω τμήμα, όπου το Mokka θα υιοθετήσει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό κυρίαρχη αλλαγή θα είναι το νέο infotainment το οποίο θα ενσωματώνει όλες τα τελευταία gadget από το οπλοστάσιο της Opel, με την πλειονότητα των λειτουργιών των περιφερειακών συστημάτων να φιλοξενούνται πλέον σε μια οθόνη αφής με αποτέλεσμα την μείωση των φυσικών διακοπτών και τον πλήρη ανασχεδιασμό του ταμπλό.

Βελτιώσεις θα υπάρξουν και στην γκάμα κινητήρων όπου και αναμένεται να προστεθούν νέοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες με μικρότερη χωρητικότητα, μεταξύ των οποίων ο τρικύλινδρος του 1,0 λίτρου των 105 ίππων αλλά και ο 1.400άρης σε εκδοχές ισχύος 125 και 150 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024