Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι απαντά το Ποτάμι στις «προφητείες» Λεβέντη περί συνεργασιών

Τι απαντά το Ποτάμι στις «προφητείες» Λεβέντη περί συνεργασιών

«Ο κ. Λεβέντης ακροβατεί ακριβώς για να μπορεί να πηδήξει από τη μια ή την άλλη πλευρά, ανάλογα με το κομματικό ή το πολιτικό του συμφέρον» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, σχολιάζοντας τις σχετικές προβλέψεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στο ΒΗΜΑ 99,5.

«Ο κ. Λεβέντης ακροβατεί ακριβώς για να μπορεί να πηδήξει από τη μια ή την άλλη πλευρά, ανάλογα με το κομματικό ή το πολιτικό του συμφέρον» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, σχολιάζοντας τις προβλέψεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ότι βουλευτές του Ποταμιού θα ψηφίσουν το Ασφαλιστικό.

«Άκουσα με απορία και ενδιαφέρον τον κ. Λεβέντη, ο οποίος ακροβατεί μεταξύ του να φλερτάρει από τη μια με τον κύριο Τσίπρα και από την άλλη να τον αντιπολιτεύεται, να προφητεύει διαρροές από το Ποτάμι.

» Ο Σταύρος Θεοδωράκης, και όλοι εμείς στο Ποτάμι, πολιτευόμαστε επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της χώρας, και όχι το τι μας συμφέρει, κομματικά ή πολιτικά.

» Εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο κ. Λεβέντης. Ο κ. Λεβέντης ακροβατεί ακριβώς για να μπορεί να πηδήξει από τη μια ή την άλλη πλευρά, ανάλογα με το κομματικό ή το πολιτικό του συμφέρον. Άλλωστε, σήμερα το πρωί, τον άκουσα ο ίδιος να δηλώνει ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό διότι όποιος τον ψηφίσει θα μείνει εκτός Βουλής.

» Άρα το κριτήριο κατά τον κ. Λεβέντη είναι αυτό και όχι το συμφέρον της χώρας. Εμείς στο Ποτάμι, ενωμένοι, θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό γιατί είναι καταστροφικός για τη χώρα και για κανέναν άλλο λόγο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024