
O Βέλλιος κορυφαίος στη 12η αγωνιστική και με το καλύτερο γκολ
Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, αλλά και πρώτος στο διαγωνισμό για το Best Goal της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από το διαγωνισμό που διοργανώνουν η Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, αλλά και πρώτος στο διαγωνισμό για το Best Goal της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από το διαγωνισμό που διοργανώνουν η Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο φορ του Ηρακλή, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, έλαβε ποσοστό 25,83%, ενώ δεύτερος ήταν Στέφανος Αθνασιάδης του ΠΑΟΚ (18,66%) και τρίτος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου (16,02%).
Ο Βέλλιος κέρδισε και τον διαγωνισμό του καλύτερου γκολ (25,47%), ενώ δεύτερος ήταν ο Βαλερί Ντομοβτσίσκι του Λεβαδειακού με 20,04% και τρίτος ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού με ποσοστό 14,04%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήνυμα Τασούλα για την Ημέρα της Ευρώπης: Η ΕΕ παραμένει κορυφαίο εγχείρημα ειρηνικής συνεργασίας και προόδου των λαών
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Στα Κανάρια μεταβαίνει ο ΠΟΥ για την απομάκρυνση των επιβατών του MV Hondius
- KKE για τα 81 χρόνια από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: Βαδίζουμε στις αναμετρήσεις τού αύριο πιο έμπειροι
- Η ανάρτηση της συντρόφου του Κέντρικ Ναν: «Οι διαιτητές ξέχασαν να βάλουν την πορτοκαλί εμφάνιση»
- Η αποξένωση και η σύνδεση – Μια ματιά στη σύντομη αλλά σημαντική ζωή του Ίαν Κέρτις των Joy Division




