Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ομιλος επενδυτών από την Κίνα αγόρασε αντί 400 εκατ. δολαρίων το 13% των μετοχών της Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το χρηματιστήριο του Λονδίνου ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός όμιλος, που περιλαμβάνει τις εταιρίες «China Media Capital (CMC) Holdings» και «CITIC Capital» προχώρησαν στην αγορά του συγκεκριμένου ποσοστού της αγγλικής ομάδας, η οποία ανήκει στον Σεϊχη Μανσούρ και στην εταιρία του «Abu Dhabi United Group». Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή ο πρόεδρος της CMC, Ρουϊγκάνγκ Λι, είναι πλέον το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σίτι.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!