Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Ίδρυμα «Μητέρα»

Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Ίδρυμα «Μητέρα»

Στους δρόμους βγαίνουν οι εργαζόμενες του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» και των παιδοπόλεων «Αγία Βαρβάρα» και «Άγιος Ανδρέας» διαμαρτυρόμενες για τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού, το οποίο έχει μειωθεί κατά 55% τα τελευταία χρόνια. Η διαμαρτυρία των εργαζομένων θα αρχίσει στη 1:30 το μεσημέρι στην οδό Δημοκρατίας, μπροστά στο «Μητέρα» και θα γίνει πορεία μέχρι την πλατεία Αγ. Αναργύρων.

Στους δρόμους βγαίνουν οι εργαζόμενες του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» και των παιδοπόλεων «Αγία Βαρβάρα» και «Άγιος Ανδρέας» διαμαρτυρόμενες για τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού, το οποίο έχει μειωθεί κατά 55% τα τελευταία χρόνια.

Η διαμαρτυρία των εργαζομένων θα αρχίσει στη 1:30 το μεσημέρι στην οδό Δημοκρατίας, μπροστά στο «Μητέρα» και θα γίνει πορεία μέχρι την πλατεία Αγ. Αναργύρων.

Αποτέλεσμα των ελλείψεων στο προσωπικό είναι να χρειάζονται, πέραν του κανονικού ωραρίου, συνεχόμενες βάρδιες, να μην έχουν πάρει οι εργαζόμενες τις καλοκαιρινές τους άδειες, παρά μόνο μέρος από αυτές, να έχουν συσσωρευτεί πολλές δεκάδες ρεπό, που είναι αδύνατο να ληφθούν, αλλά και χωρίς να πληρώνονται αργίες και νυχτερινά για πολλούς μήνες, σύμφωνα με το Έθνος.

Ήδη υπάρχει ο κίνδυνος να μειωθεί κι άλλο το προσωπικό, αν δεν ανανεωθούν -στο πλαίσιο των περικοπών- οι προσωρινές συμβάσεις των 11 ατόμων, στις τρεις δομές, που καλύπτουν ωστόσο μέρος μόνο των αυξημένων αναγκών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024