Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καυτό» τετραήμερο από Πέμπτη για την ΕΛ.ΑΣ.

«Καυτό» τετραήμερο από Πέμπτη για την ΕΛ.ΑΣ.

Επί ποδός θα είναι για ένα τετραήμερο, από Πέμπτη έως και Κυριακή, η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των μαζικών συγκεντρώσεων που προγραμματίζονται στην Αττική, σε συνδυασμό και με την άφιξη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι την Παρασκευή. Την Πέμπτη, ημέρα πανελλαδικής γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, θα συγκεντρωθούν τα συνδικάτα και το Π.Α.ΜΕ., ενώ το Σαββατοκύριακο, παραμονή και ανήμερα της συμπλήρωσης επτά ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στη μνήμη του, στην Αθήνα και άλλες πόλεις.

Επί ποδός θα είναι για ένα τετραήμερο, από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των μαζικών συγκεντρώσεων που προγραμματίζονται στην Αττική, σε συνδυασμό και με την άφιξη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών.

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ημέρα πανελλαδικής γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος θα συγκεντρωθούν τα συνδικάτα.

Την ίδια ημέρα, στις 10 το πρωί το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) οργανώνει συγκέντρωση στην Ομόνοια και στις 10.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά.

Την Παρασκευή δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα, καθώς αναμένεται να αφιχθεί ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, για σειρά επαφών του με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου, τέλος, παραμονή και ανήμερα της συμπλήρωσης επτά ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στη μνήμη του, στην Αθήνα και άλλες πόλεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024