Συναίνεση των κομμάτων ώστε να περάσουν τα μέτρα ζητεί, με δήλωσή του στο Μega την Κυριακή, o διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για τη χώρα.

«Με την ψήφιση της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή, έχει καταγραφεί υψηλός βαθμός συναίνεσης. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση και η συναίνεση αυτή δεν πρέπει να διαρραγεί» σημειώνει ο κ. Στουρνάρας και προσθέτει:

«Αντιθέτως, πρέπει να διατηρηθεί ούτως ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα, να στηριχθεί η οριστική έξοδος από την κρίση και ανοίξει ο δρόμος προς την ανάπτυξη».

Όπως σημειώνει το Mega, από τα λεγόμενα του κ. Στουρνάρα απορρέει ο προβληματισμός του ότι η χώρα περιέλθει εκ νέου σε δίνη πολιτικής αστάθειας, όπως το προηγούμενο διάστημα, δεν υπάρχει επόμενη ημέρα, φωτογραφίζοντας έτσι το σχέδιο Σόιμπλε για προσωρινή ή μόνιμη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα αυτό έδωσε ο κ. Στουρνάρας και στον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντηση που είχαν, ενώ αναμένεται να αποτυπωθεί και στην έκθεση του διοικητή της ΤτΕ που θα δημοσιοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο