ΠΑΣΟΚ: Ο Αλ.Τσίπρας ολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια
Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει: «Μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος και η πολιτική του έχουν δημιουργήσει, μπροστά στον κίνδυνο αποκάλυψης της αλήθειας για τις ευθύνες του, ο κ. Τσίπρας έχει χάσει την ψυχραιμία του και ολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο».
Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει: «Μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος και η πολιτική του έχουν δημιουργήσει, μπροστά στον κίνδυνο αποκάλυψης της αλήθειας για τις ευθύνες του, ο κ. Τσίπρας έχει χάσει την ψυχραιμία του και ολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο».
«Εμείς συνεχίζουμε την εθνικά υπεύθυνη στάση μας» σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Για το ζήτημα του ασφαλιστικού έχουμε καταθέσει στο δημόσιο διάλογο τις προτάσεις μας και τις κόκκινες γραμμές μας. Και σε αυτό ψεύδεται».
«Αν δεν μπορεί να το διαχειριστεί ας μας το πει. Είναι άλλης τάξεως ζήτημα» προσθέτει η ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Επιτέλους όμως δεσμεύτηκε ότι θα φέρει τις προτάσεις του στην Βουλή και στην ΟΚΕ. Το φάντασμα θα βγει επιτέλους στο φως. Πλήρης δικαίωση της δικής μας στάσης σήμερα».
«Η σπέκουλα κατά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν περνά» καταλήγει η ανακοίνωση.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής