Ένταση στην Ειδομένη, ένας μετανάστης υπέστη ηλεκτροπληξία
Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Κιλκίς ένας μαροκινός οικονομικός μετανάστης, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης. Στη μεθόριο, όπου η ΠΓΔΜ υψώνει φράχτη, επικρατεί ένταση.
Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Κιλκίς ένας μαροκινός οικονομικός μετανάστης, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης.
- Πώς περιγράφουν στο in.gr την κατάσταση οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»
- Φράχτη υψώνουν στα σύνορα οι Αρχές της ΠΓΔΜ
Σύμφωνα με μαρτυρίες συμπατριωτών του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο νεαρός βρισκόταν σε απόγνωση και ανέβηκε σε σταθμευμένο βαγόνι από όπου, για άγνωστο λόγο, έπιασε τα ηλεκτροφόρα καλώδια.
Ο νεαρός νοσηλεύεται με εγκαύματα εκτός κίνδυνου.
«Έχουμε πέντε μέρες εδώ χωρίς φαγητό και νερό κοιμόμαστε μέσα στην βροχή κάτω από τα δέντρα» είπε ένας συμπατριώτης του.
Η αστυνομία της ΠΓΔΜ, που φρουρεί την δίοδο απάντησε με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης στις εναντίον της επιθέσεις με πέτρες και ξύλα των οικονομικών μεταναστών που εξαγριώθηκαν μετά το περιστατικό.
Οι Αρχές ενίσχυσαν τις δυνάμεις τους, ενώ από αργά το μεσημέρι επικρατεί σχετική ηρεμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
