Σε νοσοκομείο του Ρίο νοσηλεύεται ο 99χρονος Χαβελάνζε
Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Ζοάο Χαβελάνζε, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Ζανέιρο με αναπνευστικά προβλήματα, όπως έγινε σήμερα γνωστό. Όπως αναφέρει σε μια σύντομη ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Samaritano», χωρίς να γνωστοποιήσει το πότε εισήχθη ο Χαβελάνζε, η κατάσταση του 99χρονου είναι «σταθερή».
Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Ζοάο Χαβελάνζε, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Ζανέιρο με αναπνευστικά προβλήματα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή. Όπως αναφέρει σε μια σύντομη ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Samaritano», χωρίς να γνωστοποιήσει το πότε εισήχθη ο Χαβελάνζε, η κατάσταση του 99χρονου είναι «σταθερή».
Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που ο Χαβελάνζε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο για θέματα που σχετίζονται με τους πνεύμονες.
Ο πρώην επικεφαλής της Αθλητικής Συνομοσπονδίας της Βραζιλίας, διετέλεσε πρόεδρος της FIFA για 24 χρόνια, έως το 1998.
Παραιτήθηκε από τη θέση του επίτιμου πρόεδρου της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας εν μέσω καταγγελιών για διαφθορά το 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ








