Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννης Βαρβιτσιώτης: Αισθάνομαι αηδία για όσα γίνονται στη ΝΔ

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης: Αισθάνομαι αηδία για όσα γίνονται στη ΝΔ

«Με ιδιαίτερη θλίψη παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν», είπε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Ιωάννης Βαρβιτσιώτης. «Τι να σας πω, όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι αηδία» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το αν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, εκτίμησε: «Δεν ομαλοποιείται εύκολα η κατάσταση. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και δεν κλείνει εύκολα.»

«Με ιδιαίτερη θλίψη παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν», είπε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ο πρώην υπουργός, αλλά και αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι τα τεκταινόμενα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι πρωτόγνωρα.

«Πολλές φορές είχαμε κάνει εκλογές, αλλά δεν είχαμε φτάσει στο σημείο στο οποίο έχει φτάσει σήμερα η όλη εικόνα. Όλοι, και οι τέσσερις υποψήφιοι και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, ομιλούν περί ενότητας και όλοι κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει ενότητα. Λυπάμαι που θα το πω… Έγινε το ατύχημα αυτό, κάποιος δεν έπρεπε να πληρώσει; Κάποιος δεν ήταν υπεύθυνος; Ο κ. Παπαμιμίκος δεν ήταν πρόεδρος της επιτροπής; Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπήκε προηγουμένως στην επιτροπή και επέστησε την προσοχή για την επιλογή της εταιρείας; Και κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί; Τι να σας πω, όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι αηδία.»

Προσέθεσε δε και τα εξής, μεταξύ άλλων: «Δεν ομαλοποιείται εύκολα η κατάσταση. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και δεν κλείνει εύκολα».

Στην ερώτηση αν φοβάται διάσπαση του κόμματος ο πρώην αντιπρόεδρος ανέφερε: «Δεν φοβάμαι για διάσπαση. Την βλέπω. Εκτός εάν υπάρξει επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στα κεφάλια των υπευθύνων».

Σχετικά με όσα ακούγονται και μιλούν για το ενδεχόμενο επιστροφής στο προσκήνιο του Κώστα Καραμανλή ο πρώην αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε:

«Δεν ξέρω αν θα ήταν λύση ή αν θα δεχόταν ο κ. Καραμανλής να μπει σε αυτή την περιπέτεια. Διότι πρόκειται περί περιπέτειας όποιος αναλάβει τώρα τη ΝΔ. Θα είναι θηριοδαμαστής σε μία ζούγκλα θηρίων τα οποία δεν μπορούν να ελεγχθούν.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024