
Δεκαπέντε υπάλληλοι της Βουλής φέρονται να έχουν καταθέσει πλαστά πτυχία
Δεκαπέντε εργαζόμενοι της Βουλής φέρονται να βρέθηκαν ότι έχουν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών όλων των βαθμίδων, ενώ για έναν ακόμη δεν ανανεώθηκε η σύμβαση επειδή εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήση πλαστού τίτλου σπουδών.
Δεκαπέντε εργαζόμενοι της Βουλής φέρονται να βρέθηκαν ότι έχουν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών όλων των βαθμίδων, ενώ για έναν ακόμη δεν ανανεώθηκε η σύμβαση επειδή εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήσηπλαστού τίτλου σπουδών.
Οι εργαζόμενοι αυτοί εντοπίσθηκαν έπειτα από έρευνα, η οποία ξεκίνησε όταν πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ολοκληρώθηκε επί προεδρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πριν από λίγες μέρες παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, κινδυνεύουν με απόλυση στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι η χρήση πλαστών τίτλων, συνετέλεσε στην πρόσληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκρηξη βόμβας σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Πακιστάν – Πάνω από 30 τραυματίες
- Κατάθεση-βόμβα στην υπόθεση Έπσταϊν: Η Σάρα Κέλεν κατονόμασε τρεις διάσημους άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση
- Οι κουτοπονηριές του Γιώργου Φλωρίδη θα ήταν απλώς καταγέλαστες, εάν δεν ήταν επικίνδυνες
- Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Η «ακτινογραφία» της αντιπάλου του Ολυμπιακού για το τρόπαιο της Euroleague
- Ζιζέλ Πελικό: Βρήκε ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη – Ο νέος της σύντροφος [εικόνες]

