Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις εργαζομένων της Βουλής
Οι συμβασιούχοι της Βουλής ανανέωσαν για έξι μήνες τις συμβάσεις τους, μετά από την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής. Συγκεκριμένα, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 43 από τους 45 συμβασιούχους.
Οι συμβασιούχοι της Βουλής ανανέωσαν για έξι μήνες τις συμβάσεις τους, μετά από την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής. Συγκεκριμένα, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 43 από τους 45 συμβασιούχους.
Οι δύο περιπτώσεις που δεν ανανεώθηκαν αφορούσαν υπάλληλο με παραποιημένο πτυχίο και υπάλληλο που είχε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου σε άλλο δημόσιο φορέα.
Υπενθυμίζεται ότι με την τελευταία αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής οι συμβασιούχοι πληρώθηκαν και αναδρομικά για την περίοδο που εργάζονταν χωρίς να καλύπτονται από σύμβαση σχέσης εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Οθέλλος»: Ματαιώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία με τους Μπέζο, Δαδακαρίδη, Σαράντη, Γουλιώτη
- Αποστολάκη: Η κυβέρνηση αρνείται τη λογοδοσία, μετατρέπει τη Βουλή σε πεδίο αμνήστευσης και ατιμωρησίας
- Το σπαρακτικό γράμμα της μητέρας του Μάθιου Πέρι
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442