Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΓΓΑ έκαναν την Τρίτη περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 και ζήτησαν να συναντηθούν με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Ο υφυπουργός αθλητισμού απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν κατέστη δυνατή η συνάντησή του με τους οργανωμένους, οι οποίοι αποχώρησαν άπρακτοι.
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΓΓΑ έκαναν την Τρίτη περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 και ζήτησαν να συναντηθούν με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Αν και δεν έγινε γνωστός ο λόγος της παρουσίας τους στον χώρο, οι φίλαθλοι των «πρασίνων» επιδίωξαν να δουν τον κυβερνητικό παράγοντα για να συζητήσουν μαζί του σχετικά με τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά και για το σενάριο που θέλει τον κ. Κοντονή να σκέφτεται ακόμη και το κλείσιμο της Θύρας 13.
Ο υφυπουργός αθλητισμού απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν κατέστη δυνατή η συνάντησή του με τους οργανωμένους, οι οποίοι αποχώρησαν άπρακτοι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague