Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στήριξε τον Ράφα Μπενίτεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στήριξε τον Ράφα Μπενίτεθ

Θέμα απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υφίσταται, τουλάχιστον, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα. «Τόσο εγώ αλλά και όλοι στη διοίκηση στηρίζουμε και πιστεύουμε απόλυτα τον Ράφα» είπε μεταξύ άλλων!

Θέμα απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υφίσταται, τουλάχιστον, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα.

Με αφορμή τη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» και τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού, αλλά και την έντονη αμφισβήτηση που επικρατεί από το βράδυ του Σαββάτου προς το πρόσωπό του Μπενίτεθ, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

«Τόσο εγώ αλλά και όλοι στη διοίκηση στηρίζουμε και πιστεύουμε απόλυτα τον Ράφα! Έχει την υποστήριξή μας για να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει και είαμστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε αρχικά ο Πέρεθ και είπε ακόμη:

«Η ομάδα μας είναι σπουδαία και έχει τους παίκτες που μπορούν να δώσουν μεγάλες χαρές στον κόσμο. Ζητώ από τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες. Χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθειά τους περισσότερο από ποτέ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024