Σχεδίαζαν χτύπημα με τρεις βόμβες στο στάδιο του φιλικού στο Αννόβερο
Τρεις βόμβες στο στάδιο όπου θα διεξαγόταν ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γερμανίας-Ολλανδίας παρουσία της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, μία σε στάση λεωφορείου και μία σε σιδηροδρομικό σταθμό, σχεδίαζε να τοποθετήσει ομάδα τρομοκρατών την περασμένη Τρίτη στο Αννόβερο, ωστόσο τα σχέδιά ανετράπησαν λόγω της έγκαιρης ακύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Τρεις βόμβες στο στάδιο όπου θα διεξαγόταν ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γερμανίας-Ολλανδίας παρουσία της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, μία σε στάση λεωφορείου και μία σε σιδηροδρομικό σταθμό, σχεδίαζε να τοποθετήσει ομάδα τρομοκρατών την περασμένη Τρίτη στο Αννόβερο, ωστόσο τα σχέδιά ανετράπησαν λόγω της έγκαιρης ακύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα από τις αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Επικαλούμενη πληροφορίες από κύκλους των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, η εφημερίδα γράφει ότι γερμανικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί σχετικά από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν μάλιστα στη διάθεσή τους τα ονόματα των επίδοξων δραστών.
Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, στην πόλη δεν βρέθηκαν τελικά εκρηκτικά.
Ωστόσο το Βερολίνο εκτιμά ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Γερμανία παραμένει υψηλός, καθώς, όπως επισημαίνει στην Bild am Sonntag ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, είναι περίπου 760 οι Γερμανοί πολίτες που έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο αριθμός των «υπόπτων» είναι σήμερα μεγαλύτερος από ποτέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ο Τραμπ επιφυλάχθηκε για τα F-35 – Αναμένονται κινήσεις μέχρι το Νοέμβριο και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- Emmy 2026: Μεταθανάτια υποψηφιότητα στον Ρομπ Ράινερ
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442