
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Η γαστρεντερίτιδα που έχει θέσει νοκ άουτ οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θαδιεξαγόταν την Δευτέρα για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Η γαστρεντερίτιδα που έχει θέσει νοκ άουτ οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θαδιεξαγόταν την Δευτέρα για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Τέπιτς, Βασιλειάδης, Τσόχλας, Δέδας, Σχορτσανίτης, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης έμειναν εκτός προπόνησης
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Akylas: Η παρ’ ολίγον πτώση στην τελική πρόβα – Τι συνέβη
- Ουκρανικό drone κατέπεσε κοντά σε μονάδες ενέργειας του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια
- Έβερεστ: Χιονοστιβάδα σαρώνει κατασκήνωση βάσης – Ορειβάτες τρέχουν να προστατευτούν
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Τελευταίο παιχνίδι του Βλαχοδήμου με τη Σεβίλλη»
- Φραπέ, σουβλάκι, Μοναστηράκι: Ο Eddie των Iron Maiden το ζει ελληνικά
- Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν ήταν κακοποιημένα» – Τι λέει ο παππούς των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες