
Καθυστέρηση στο φρενάρισμα η αιτία του εκτροχιασμού του τρένου στην Αλσατία
Μία καθυστέρηση στο φρενάρισμα είναι η αιτία του εκτροχιασμού του τρένου υψηλής ταχύτητας TGV στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι το περασμένο Σάββατο στην Αλσατία. Το τρένο, το οποίο φρέναρε με καθυστέρηση ενός χλμ., εκτροχιάστηκε με ταχύτητα 243 χλμ./ώρα όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Γαλλίας (SNCF).
Μία καθυστέρηση στο φρενάρισμα είναι η αιτία του εκτροχιασμού του τρένου υψηλής ταχύτητας TGV στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι το περασμένο Σάββατο στην Αλσατία.
Το τρένο, το οποίο φρέναρε με καθυστέρηση ενός χλμ., εκτροχιάστηκε με ταχύτητα 243 χλμ./ώρα όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Γαλλίας (SNCF).
Μέρη του τρένου κατέληξαν σε κανάλι, κάτω από γέφυρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

