Καθυστέρηση στο φρενάρισμα η αιτία του εκτροχιασμού του τρένου στην Αλσατία
Μία καθυστέρηση στο φρενάρισμα είναι η αιτία του εκτροχιασμού του τρένου υψηλής ταχύτητας TGV στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι το περασμένο Σάββατο στην Αλσατία. Το τρένο, το οποίο φρέναρε με καθυστέρηση ενός χλμ., εκτροχιάστηκε με ταχύτητα 243 χλμ./ώρα όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Γαλλίας (SNCF).
Μία καθυστέρηση στο φρενάρισμα είναι η αιτία του εκτροχιασμού του τρένου υψηλής ταχύτητας TGV στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι το περασμένο Σάββατο στην Αλσατία.
Το τρένο, το οποίο φρέναρε με καθυστέρηση ενός χλμ., εκτροχιάστηκε με ταχύτητα 243 χλμ./ώρα όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Γαλλίας (SNCF).
Μέρη του τρένου κατέληξαν σε κανάλι, κάτω από γέφυρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας