Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελεσίγραφο Καμμένου σε Νικολόπουλο εν όψει της ψηφοφορίας

Τελεσίγραφο Καμμένου σε Νικολόπουλο εν όψει της ψηφοφορίας

Τελεσίγραφο στον Νίκο Νικολόπουλο ότι ή θα ψηφίσει τα προαπαιτούμενα μέτρα ή θα παραδώσει την έδρα του έστειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο κ. Νικολόπουλος δεν προτίθεται ούτε να παραδώσει την έδρα του, ούτε να ψηφίσει το νομοσχέδιο. Ο βουλευτής δήλωσε το πρωί πως θα καταψηφίσει, καθώς διαφωνεί με τις αλλαγές στο καθεστώς προστασίας της α' κατοικίας και πως την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

Τελεσίγραφο στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκο Νικολόπουλο ότι ή θα πρέπει να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα μέτρα ή θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο κ. Νικολόπουλος δεν προτίθεται ούτε να παραδώσει την έδρα του, ούτε να ψηφίσει το νομοσχέδιο.

Προηγήθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή στον ΑΝΤ1 πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, καθώς διαφωνεί με τις αλλαγές στο καθεστώς προστασίας της α’ κατοικίας και πως την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

«Κάποιοι από εμάς είμαστε στη Βουλή, εκπροσωπώντας μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε:

«Κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τις κόκκινες γραμμές για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αν προσπαθήσει κανείς να ερμηνεύσει το δυσνόητο άρθρο 15 καταλαβαίνει ότι ελάχιστοι θα μπορέσουν να καλύψουν τις προϋποθέσεις, μόνον ένας στους δέκα».

«Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στο λαό. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω» συμπλήρωσε, ενώ στην ερώτηση αν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ απάντησε: «Εγώ θα ήθελα οι βίοι μας να είναι παράλληλοι και να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πάνο Καμμένο. Θα είναι από εκεί και πέρα δική του απόφαση. Δεν εξαρτάται από εμένα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024