Μια απρόβλεπτη εξέλιξη με την δυσάρεστη οσμή του αντικομμουνισμού σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του βουλευτού του Ποταμιού Γ.Αμυρά στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου με τα συμπληρωματικά προαπαιτούμενα.
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη με την δυσάρεστη οσμή του αντικομμουνισμού σημειώθηκε στην Βουλή κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του βουλευτού του Ποταμιού Γ.Αμυρά στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου με τα συμπληρωματικά προαπαιτούμενα.
Ο κ. Αμυράς αναφερθείς στην πρώτη κατοικία συνεχάρη την κυβέρνηση που όπως είπε «έφερε το Μαρξισμό σε κάθε ελληνική οικογένεια και απαλλοτριώνει την ιδιοκτησία μέσω των τραπεζών». «Το κράτος δίνει χρήματα στις τράπεζες, οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια, άρα τα σπίτια ανήκουν στο κράτος», είπε.
Η δηκτική αναφορά του στον Μαρξισμό προκάλεσε αντιδράσεις από την πτέρυγα του ΚΚΕ με τον Ν. Καραθανασόπουλο να τον αποκαλεί εκτός μικροφώνου «γελοίο». «Είσαι τραμπούκος, θίξαμε τα ιερά και τα όσια των κομουνιστών. Είσαι γελοίος και δειλός, αυτό είσαι, με άλλα λόγια είσαι ένας Έλληνας κομμουνιστής», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί αλλά επιτέθηκε και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Θεωνά ο οποίος σχολίασε κάτι από τα έδρανα. «Ο πρώην κομμουνιστής που αναμόρφωσε το ΙΚΑ και τώρα ήρθε να μας πει για τα σπίτια», είπε για τον προερχόμενο από το ΚΚΕ βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα