Καμίνης: Στενή συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με την Δημοτική Αστυνομία
Το προσφυγικό ήταν στο επίκεντρο της συνάντηση που είχε το μεσημέρι, με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στο δημαρχιακό μέγαρο.
Το προσφυγικό ήταν στο επίκεντρο της συνάντηση που είχε το μεσημέρι, με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στο δημαρχιακό μέγαρο.
Και οι δυο πλευρές επισήμαναν την ανάγκη τήρησης των κανόνων για τη σωστή λειτουργία της πόλης, με απόλυτο σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Στην προτροπή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για στενή επιχειρησιακή συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων που προσφάτως επαναλειτούργησε, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εμφανίστηκαν απολύτως θετικοί, όπως επίσης και στην ενίσχυση του ρόλου της Τροχαίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Πάπα Εσιέντου δέχεται απειλές για τη ζωή του λόγω «Χάρι Πότερ»
- Μπαρτομέου: «Όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης του Μέσι, τον έδιωξαν»
- Τροχαίο στα Εξάρχεια – ΙΧ «καρφώθηκε» σε τζαμαρία καφετέριας
- Πώς το ντόμινο του πολέμου βάζει «φωτιά» στα ελληνικά σούπερ μάρκετ
- Δίκη για τα «Τέμπη» στη Λάρισα: Επιτελικό φιάσκο με την αίθουσα – Η γεμάτη αιχμές απάντηση της κυβέρνησης
- 28ο ΦΝΘ: 66.000 θεατές παρακολούθησαν προβολές και εκδηλώσεις από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου



