Πάπας: Αχαρακτήριστη προσβολή της αξιοπρέπειας οι επιθέσεις στο Παρίσι
Τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι καταδίκασε ο πάπας Φραγκίσκος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. «Καταδικάζω την αχαρακτήριστη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» είπε.
Τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι καταδίκασε ο πάπας Φραγκίσκος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
«Καταδικάζω την αχαρακτήριστη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» είπε ο Ποντίφικας.
«Η οδός της βίας και του μίσους δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Το να χρησιμοποιείται το όνομα του Θεού για να δικαιολογηθεί αυτή η βία, αποτελεί ύβρη», τόνισε με έμφαση ο πάπας Φραγκίσκος.
«Πώς μπορεί η καρδιά του ανθρώπου να σχεδιάσει και να προκαλέσει τόσο τρομερά γεγονότα;» αναρωτήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του
- Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών στην Εθνική Οδό
