Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποτροπιασμό εκφράζουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Ν.Βούτσης

Αποτροπιασμό εκφράζουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Ν.Βούτσης

Κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο γγ της Προεδρίας πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, επισκέφθηκε το πρωί τον γάλλο πρέσβη και του μετέφερε εκ νέου τον αποτροπιασμό του Προέδρου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. Την καθολική καταδίκη της Βουλής εξέφρασε και ο Νίκος Βούτσης.

Κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο γγ της Προεδρίας πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, επισκέφθηκε το πρωί τον γάλλο πρέσβη και του μετέφερε εκ νέου τον αποτροπιασμό του Προέδρου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο κ. Γεννηματάς παρακάλεσε τον κ. Σαντεπί να διαβιβάσει τα θερμά συλλυπητήρια του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Διαβάστε επίσης

Βούτσης: Καθολική η καταδίκη της Βουλής

Την καθολική καταδίκη του Κοινοβουλίου για την ειδεχθή και βάρβαρη επίθεση στη γαλλική πρωτεύουσα, ενάντια σε κάθε τρομοκρατικό ολοκληρωτισμό, αλλά και την οδύνη του συνόλου των βουλευτών και του ελληνικού λαού για την άδικη απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, εξέφρασε σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε άμεσα στον γάλλο ομόλογό του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Στο τηλεγράφημα αναφέρεται:

«Κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, σας συλλυπούμαι βαθύτατα για την αδόκητη απώλεια τόσων ανθρώπων, χθες στο Παρίσι.

» Συμμετέχουμε στη βαθιά σας θλίψη και καταδικάζουμε με αποτροπιασμό, κάθε τρομοκρατική ενέργεια. Πιστεύουμε ακράδαντα στη διατήρηση της ειρήνης και των δημοκρατικών θεσμών και τασσόμεθα στο πλευρό του Γαλλικού λαού, με τον οποίον συνδεόμεθα με παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και κοινωνικών ιδεωδών.

» Παρακαλώ να μεταφέρετε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς των θυμάτων».

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

    Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Τετάρτη 24 Απριλίου 2024