Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους
Το μεγάλο ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου αναμετρώνται για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα (συναντήθηκαν τον Οκτώβριο στο πλαίσιο του τουρνουά του ΣΕΔΥ), σε μία... πρόγευση εν όψει των μονομαχιών τους στα πλέι-οφ.
Το μεγάλο ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου αναμετρώνται για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα (συναντήθηκαν τον Οκτώβριο στο πλαίσιο του τουρνουά του ΣΕΔΥ), σε μία… πρόγευση εν όψει των μονομαχιών τους στα πλέι-οφ.
Οι «ερυθρόλευκες» ήταν οι νικήτριες των περσινών τελικών, που πάντως σημαδεύτηκαν από τα επεισόδια και την αποχώρηση του ΝΟΒ στον πέμπτο και αποφασιστικό αγώνα της σειράς. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, η Βουλιαγμένη έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με -1 βαθμό, οπότε αν ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο, ουσιαστικά «κλειδώνει» την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας.
Να σημειωθεί ότι η Αλεξία Καμμένου αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή της τη Χριστίνα Κότσια, αφού η επιτροπή μεταγραφών της ΚΟΕ ενέκρινε τη μετακίνησή της στη Βουλιαγμένη, την οποία επιχείρησαν να μπλοκάρουν οι «ερυθρόλευκοι».
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αυριανά ματς, ο Εθνικός έχει την ευκαιρία να σημειώσει την πρώτη νίκη του υποδεχόμενος το νεοφώτιστο Ποσειδώνα Ιλισίων, η Γλυφάδα αναμένεται να περάσει άνετα από την έδρα του αδύναμου ΝΟΒΑ, ενώ το Ρέθυμνο φιλοξενείται στο Μαρούσι από τον Τρίτωνα και θελει τη νίκη, για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την τετράδα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.