Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Kuga 2016: Σε αντίστροφη μέτρηση

Ford Kuga 2016: Σε αντίστροφη μέτρηση

Το SUV που πριν λίγα χρόνια συστήθηκε από την Ford ως το πρώτο ευρωπαϊκών προδιαγραφών SUV της προετοιμάζει την ανανέωση της δεύτερης κατά σειράς γενιάς του και η οποία θα το εναρμονίσει με τις νεότερες αισθητικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην φίρμα.

Η «μπλε οβάλ» φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης εκδοχής του Kuga το οποίο αναμένεται να επωφεληθεί από το πλήθος τεχνολογικών και αισθητικών αναβαθμίσεων που έχουν συντελεστεί στο «οπλοστάσιο» της Ford από το 2012 οπότε και παρουσιάστηκε η σημερινή εκδοχή του.

Όπως επιβάλλει ο σύγχρονος σχεδιαστικός κώδικας της Ford το Kuga θα εγκαταλείψει τα τριγωνικά μοτίβα της όψης του προς όφελος της γνωστής εξαγωνικής γρίλιας την οποία θα πλαισιώσουν ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED ημέρας, μια μικρότερη εισαγωγή αέρα και νέα φώτα ημέρας. Στο πίσω τμήμα αναμένονται ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με ένα «ξαναγραμμένο» προφυλακτήρα.

Εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που θα το εναρμονίσουν με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της γκάμας της Ford, αισθητή αναμένεται να είναι η αναβάθμιση και στο εσωτερικό όπου θα κυριαρχεί το ανασχεδιασμένο ταμπλό.

Στο κέντρο του θα φιλοξενήσει μια μεγάλη οθόνη αφής για το νέο σύστημα infotainment της «μπλε οβάλ» φίρμας, SYNC 3, το οποίο χάρη στις αυξημένες λειτουργίες του θα μειώσει τους φυσικούς διακόπτες, προς όφελος ενός πιο ξεκάθαρου design και περισσότερης εργονομίας. Την εικόνα αναμένεται να συμπληρώσει η ποιοτική αναβάθμιση των υλικών αλλά και ο εμπλουτισμός τους προς όφελος περισσότερων επιλογών.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένονται αναβαθμισμένες εκδοχές των ήδη υφιστάμενων συνόλων βενζίνης και πετρελαίου με χωρητικότητα 1,6, 2,0 και 2,5 λίτρων προς όφελος περισσότερης αποδοτικότητας αλλά και ισχύος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προσθήκες από τους νεότερους κινητήρες που έχουν εισαχθεί στην γκάμα της Ford.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024