
Στην κυκλοφορία από την Πέμπτη τα εισιτήρια του ντέρμπι των «αιωνίων»
Από αύριο, Πέμπτη, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εν τω μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι των «πρασίνων» φιλικό με τον Λεβαδειακό θα δώσουν το Σάββατο (στις 15:00) κεκλεισμένων των θυρών στο Κορωπί.
Από αύριο, Πέμπτη, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Οι λεπτομέρειες για την πώληση των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές εντός της ημέρας, αν και θεωρείται δεδομένο ότι θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Επίσης, από τη διοίκηση ενθαρρύνουν τους φιλάθλους να προτιμήσουν τις αγορές μέσω του διαδικτύου.
Εν τω μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι των «πρασίνων» φιλικό με τον Λεβαδειακό θα δώσουν το Σάββατο (στις 15:00) κεκλεισμένων των θυρών στο Κορωπί.
Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε ζητήσει να κανονιστεί κάποιο φιλικό ώστε να τεστάρει όποιους παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όπως και τον Μίκαελ Εσιέν που από σήμερα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛ.Α.Σ.: Έτσι ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας – «Ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα»
- Οι ασκήσεις που ρίχνουν την πίεση
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται 50.000 έλεγχοι σε νησιά και τουριστικές περιοχές με AI και drones
- Γυμνάσια: Τελευταία ημέρα σήμερα για τους μαθητές – Πότε θα διεξαχθούν οι προαγωγικές εξετάσεις
- Συνταγή: Κοτόπουλο με μανιτάρια
- ΠΑΣΟΚ: Η Επιτροπή Διεύρυνσης του Σκανδαλίδη επιστρατεύει το «βαρύ πυροβολικό» – Η πρώτη εκδήλωση στην Αττική





