Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Monster Magnet ξανά στην Ελλάδα την άνοιξη του 2016

Οι Monster Magnet ξανά στην Ελλάδα την άνοιξη του 2016

Την άνοιξη του 2016 οι Monster Magnet ξεκινούν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία γιορτάζοντας τα 10 χρόνια που ήταν στην A&M Records (1993-2003). Το καλό νέο είναι ότι η ευρωπαϊκή τους περιοδεία περιλαμβάνει και δυο στάσεις στη χώρα μας, όπως επίσημα ανακοινώνει το συγκρότημα από το New Jersey. Συγκριμένα, οι Monster Magnet θα βρεθούν στο νέο […]

Την άνοιξη του 2016 οι Monster Magnet ξεκινούν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία γιορτάζοντας τα 10 χρόνια που ήταν στην A&M Records (1993-2003). Το καλό νέο είναι ότι η ευρωπαϊκή τους περιοδεία περιλαμβάνει και δυο στάσεις στη χώρα μας, όπως επίσημα ανακοινώνει το συγκρότημα από το New Jersey.

Συγκριμένα, οι Monster Magnet θα βρεθούν στο νέο συναυλιακό χώρο της Αθήνας «Πειραιώς 117» το Σάββατο 2 Απριλίου και στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Απριλίου.

Το συγκρότημα θα παίξει υλικό από τα 4 εμβληματικά άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την A&M Records, ενώ λίγο καιρό πιο πριν -12 Φεβρουαρίου 2016- θα κυκλοφορήσουν οι remastered versions των τεσσάρων αυτών άλμπουμ “Superjudge”, “Dopes To Infinity”, “Powertrip” και “God Says No” σε 2LP και 2CD με καινούριο και bonus υλικό, καθώς και liner notes από τον Dave Wyndorf.

Ηeavy rock, stoner, fuzz, space rock, προπάτορες της ψυχεδέλειας και μπάσταρδοι γιοι των 70s. Αυτούς και άλλους πολλούς χαρακτηρισμούς έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφοροι προκειμένου χα περιγράψουν τη μουσική των Monster Magnet.

Είκοσι πέντε χρόνια πριν ξεκινά το ταξίδι στο χρόνο για την αρμάδα του Dave Wyndorf κάπου στο New Jersey. Μπολιάζοντας το ψυχεδελικό ροκ των 60s και των 70s με τις τραχείς μπασογραμμές των Hawkind και fuzzαριόζικη ατμόσφαιρα οι Monster Magnet έκαναν τα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα με τα Spine of God και Superjudge να προκαλούν δικαιολογημένα πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα της μπάντας.

Οι επόμενοι δύο δίσκοι εκτόξευσαν τη δημοτικότητα των Monster Magnet μετατρέποντας τους στους απόλυτους Space Lords του σκληρού ήχου. Για τα Dopes to Infinity & Powertrip ο λόγος: δυο albums που έμελλε να αφήσουν το στίγμα τους στη rock σκηνή μια για πάντα. Θηριώδη riffs, παραμορφωμένες μελωδίες, αγνό ανόθευτο rock ‘n’ roll feeling που θα έκανε τον Lemmy περήφανο και ρεφρέν που γεννήθηκαν για να τραγουδηθούν ήταν τα υλικά κατασκευής.

Στις περιοδείες που ακολούθησαν ο Dave Wyndorf απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς front-men της γενιάς του, δίνοντας μαζί με το υπόλοιπο συγκρότημα μνημειώδεις εμφανίσεις. Ακολούθησε μια σειρά εξαιρετικών albums, με τον τελευταίο δίσκο της μπάντας Last Patrol να κλείνει την άτυπη τριλογία που ξεκίνησε από το 4-Way Diablo και συνεχίστηκε με το Mastermind, η οποία και σύστησε στο φανατικό κοινό των Magnet ένα πιο προσωπικό σκοτεινό ύφος και space-noir εκπληκτική στιχουργική θεματολογία από τον Wyndorf.

Info
Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 30€
Tαμείο: 32€

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024