Για «βαθύτατη πρόωρη κυβερνητική κρίση» και «βαθιά παρακμή του συνόλου του μνημονιακού σκηνικού» κάνει λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του για την υπόθεση Πανούση. Μιλά επίσης για «ρευστές και μεταχρονολογημένες κατηγορίες», για «λαθρεμπόριο της Δεξιάς με την τρομοκρατία» και τονίζει πως «η δημοκρατική ανατροπή στη χώρα είναι πάντα το μέγα ζητούμενο».
Για «βαθύτατη πρόωρη κυβερνητική κρίση» και «βαθιά παρακμή του συνόλου του μνημονιακού σκηνικού» κάνει λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του για την υπόθεση Πανούση.
«Η υπόθεση Πανούση, οι ρευστές και μεταχρονολογημένες κατηγορίες του, οι ενδεχόμενες μαγνητοφωνήσεις και παρακολουθήσεις πολιτικών και άλλων προσώπων από κέντρα και υπηρεσίες, οι ασυνάρτητες κυβερνητικές απαντήσεις και το λαθρεμπόριο της Δεξιάς με την τρομοκρατία, έρχονται να αναδείξουν τη βαθύτατη πρόωρη κρίση της κυβέρνησης, τις σκοτεινές μεθόδους των στεγανών που δρουν υπό τη σκέπη της και την βαθιά παρακμή του συνόλου του μνημονιακού σκηνικού» σημειώνει ο κ. Λαφαζάνης και προσθέτει:
«Και είμαστε μόλις στην αρχή. Η δημοκρατική ανατροπή στη χώρα είναι πάντα το μέγα ζητούμενο».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).