Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Meet Market στήνει πάγκους στο Ρομάντσο

To Meet Market στήνει πάγκους στο Ρομάντσο

Πιστό στο μηνιαίο ραντεβού του, το Meet Market του Νοεμβρίου βρίσκεται προ των πυλών. Το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου, η καθιερωμένη, νομαδική αγορά της πόλης στήνει τους πάγκους της και δυναμώνει τις μουσικές της στο χώρο του Ρομάντσο στην πλατεία Ομονοίας. Το κοινό θα μπορεί να ξεκινήσει τη βόλτα και τα ψώνια του […]

Πιστό στο μηνιαίο ραντεβού του, το Meet Market του Νοεμβρίου βρίσκεται προ των πυλών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου, η καθιερωμένη, νομαδική αγορά της πόλης στήνει τους πάγκους της και δυναμώνει τις μουσικές της στο χώρο του Ρομάντσο στην πλατεία Ομονοίας.

Το κοινό θα μπορεί να ξεκινήσει τη βόλτα και τα ψώνια του από το υπόγειο του κτιρίου όπου θα βρει ρετρό αντικείμενα και ρούχα, να απολαύσει τον καφέ του στο ισόγειο, όπου βρίσκεται το μπαρ του Ρομάντσο, και κατόπιν να περιηγηθεί στους περισσότερους από τους 50 πάγκους που θα βρίσκονται εκεί, καθώς και στον πρώτο όροφο.

Παράλληλα, οι μικροί επισκέπτες του Meet Market θα μπορούν να ανέβουν έως το δεύτερο όροφο για να διασκεδάσουν με το «Πανηγυράκι», το κινητό εργαστήρι εικαστικών, ενώ για τους ενήλικες θα επαναληφθεί το creativebizlab διαφωτίζοντάς τους σε θέματα επιχειρηματικής προώθησης μέσα από το διαδίκτυο (στον τρίτο όροφο. Η είσοδος είναι δωρεάν – Σάββατο 16:00 – 19:00).

Οι DJs του Meet Market, όπως και κάθε φορά, θα «ντύσουν» με κεφάτη μουσική τη διήμερη γιορτή καινοτομίας, ενώ από τις 23.00 το βράδυ του Σαββάτου (μετά το κλείσιμο της αγοράς) θα στηθεί ένα μικρό πάρτι στο μπαρ του Ρομάντσο, γιορτάζοντας το νέο site του Meet Market, με μουσικές από τους J.Melik και Anthony K.

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνια
13:00 – 23:00 Σάββατο 14 και Κυριακή 15/11

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024