Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η καλλονή ισοφάρισε την Ξάνθη στο 94'

Η καλλονή ισοφάρισε την Ξάνθη στο 94′

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Καλλονή και Ξάνθη, καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την Super League, οι Λέσβιοι παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην ομάδα της ακριτικής πόλης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Σολτάνι, η Καλλονή ισοφάρισε στο 38` με τον Μανούσο, ο Ερέα στο 85ο λεπτό έδωσε ξανά προβάδισμα στην Ξάνθη, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μανούσος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Καλλονή και Ξάνθη, καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την Super League, οι Λέσβιοι παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην ομάδα της ακριτικής πόλης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Σολτάνι, η Καλλονή ισοφάρισε στο 38` με τον Μανούσο, ο Ερέα στο 85ο λεπτό έδωσε ξανά προβάδισμα στην Ξάνθη, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μανούσος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, όταν ο Ζαραδούκας σέντραρε από τα αριστερά και ο επερχόμενος Σολτάνι, δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Δαύκο. Στην συνέχεια οι παίκτες της Ξάνθης κατάφεραν να διατηρήσουν τα κεκτημένα, καθώς οι όποιες ενέργειες των γηπεδούχων δεν είχαν ουσία.

Μετά το 30` η Καλλονή αύξησε την πίεση της και στο 38ο λεπτό ισοφάρισε, όταν ο Γεωργίου με εξαιρετική προσπάθεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανούσο που πλάσαρε τον Τσέναμο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσαμπούρης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπαξεβανίδης βρέθηκε στο χορτάρι με τον Αρετόπουλο να διατάσει την συνέχεια του αγώνα. Αμεση ήταν η αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Θαλή θεοδωρίδη μπήκαν πιό ορεξάτοι, ένεκα της κρισιμότητας του αγώνα. Απέκτησαν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και πίεσαν έντονα τους φιλοξενούμενους, χάνοντας αξιόλογες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτήν του 61ου λεπτού, όταν ο Ούκα προσπάθησε να σκοράρει με τον ώμο, αλλά ο Μπαξεβανίδης απομάκρυνε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή τέρματος.

Τελικά και παρά τις αρκετές προσπάθειες που σταματούσαν στην αμυντική λειτουργία εκατέρωθεν, το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό. Αρχικά, στο 85ο λεπτό ο Ερέα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Δαύκο, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μανούσος με πέναλτι (χέρι του Μπερτου), χάρισε έναν βαθμό στην ομάδα της Καλλονής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός της αποβολής του Λουτσέσκου, ο Αρετόπουλος έβγαλε απ΄το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα 13 (!) φορές, εκ των οποίων οι επτά για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Κλαντρούμπσκι, Ούκα, Κεϊτά, Μανούσος, Τσαμπούρης, Σάμπα – Τσέναμο, Ζαραδούκας, Φάρκας, Μπέρτος, Παπαστεριανός, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης):
Δαύκος, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (90` Μπουρους), Κλαντρούμπσκι (46` Καλτσάς), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Τσέναμο, Μπέρτος, Σολτάνι (13` λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Καπετάνος, Φάρκας, Ζαραδούκας (60` Γουάλας), Ντιμιτρόφ (72` Νιέτο).

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη για την διαιτησία Αρετόπουλου

Εντωμεταξύ μετά τη λήξη του αγώνα η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη δαιτητησία

Αναλυτικά:

«ΑΡΕΤΗ» μήτηρ πάσης κακίας. Πρόεδρε του Παναιτωλικού, φίλαθλοι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, χίλιες φορές να είχε «μετρήσει» το γκολ σας. Anyway, σας ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας στην πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σημείωση: »ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΔΙΕΘΝΑ’

Ήταν ο ορισμός του πέναλτι. Μία μικρή λεπτομέρεια που θα βοηθήσει την καριέρα σας είναι ότι θα έπρεπε να είχατε επιδείξει και την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας. Είναι αμαρτία να αδικείται με αυτόν τον τρόπο, μη επιδεικνύοντας την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας (που θα ήταν και η δεύτερη), αδικώντας κατάφωρα την συμπαθέστατη ομάδα της Καλλονής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024