Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερος ο συλληφθείς για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Ελεύθερος ο συλληφθείς για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Στις 19 Νοεμβρίου θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο 24χρονος που, σύμφωνα με την Αστυνομία, εμπλέκεται στην οργανωμένη επίθεση σε βάρος του Γ.Κουμουτσάκου, μετά τη δίωξη για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας. Ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη τεσσάρων ατόμων.

Στις 19 Νοεμβρίου θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο 24χρονος που, σύμφωνα με την Αστυνομία, εμπλέκεται στην οργανωμένη επίθεση σε βάρος του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, μετά τη δίωξη για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που άσκησε σε βάρος του ο Εισαγγελέας.

Ο νεαρός, που αφέθηκε ελεύθερος, αρνείται πως ανήκε στην ομάδα εκείνων που προπηλάκισαν και ξυλοκόπησαν τον βουλευτή και φέρεται να υποστηρίζει ότι σκοπός του ήταν να τον προστατεύσει.

Η εκτίμηση ωστόσο της Αστυνομίας, βάσει των βίντεο από την επίθεση στον βουλευτή, είναι πως ο 24χρονος είχε σκοπό να καθυστερήσει τη φυγή του κ. Κουμουτσάκου, και για τον λόγο αυτό όταν πιάνει τον βουλευτή αντί να τον οδηγήσει προς τους αστυνομικούς, τον οδηγεί προς το μέρος των διαδηλωτών.

Κατά την προσαγωγή του 24χρονου στον εισαγγελέα, το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκαν στο πλευρό του στην Ευελπίδων φίλοι και οικείοι του, καθώς και πολλά μέλη ποντιακών σωματείων. Στο πλευρό του βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και ο πρόεδρος του ποντιακού συλλόγου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά άλλα τέσσερα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί, εκ των οποίων οι δυο έχουν βαρύ ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τουλάχιστον δύο από αυτούς έχει εξακριβωθεί ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024