Δύσκολη πρόκριση του Ναδάλ στον 2ο γύρο του «Paris Masters»
Ο Ράφα Ναδάλ πάλεψε και νίκησε πολύ δύσκολα στο 2ο γύρο του «Paris
Masters» τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον, με 2-1 σετ (4-6, 7-6 (6),
6-2), μετά από 2 ώρες και 27 λεπτά αγώνα. Ο Ισπανός σταρ
διατήρησε έτσι το αήττητο ρεκόρ που έχει απέναντι στον Αντερσον, τον
οποίο έχει νικήσει και στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Ο Ράφα Ναδάλ πάλεψε και νίκησε πολύ δύσκολα στο 2ο γύρο του «Paris Masters» τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον, με 2-1 σετ (4-6, 7-6 (6), 6-2), μετά από 2 ώρες και 27 λεπτά αγώνα.
Ο Ισπανός σταρ διατήρησε έτσι το αήττητο ρεκόρ που έχει απέναντι στον Αντερσον, τον οποίο έχει νικήσει και στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Ο Ναδάλ βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν σε 58-18 και στα προημιτελικά του τουρνουά, θ’ αντιμετωπίσει τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα, αναζητώντας την δεύτερη, μετά τη Σανγκάη, συνεχή πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας