Κουρτινόξυλο η… έκρηξη στη Στοκχόλμη
Συναγερμός σήμανε σήμερα στην αστυνομία της Στοκχόλμης, μετά την πληροφορία για μια «ισχυρή έκρηξη» που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα, αλλά οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της «τρομοκρατικής επίθεσης» βρήκαν ένα σπασμένο παράθυρο, το αποτέλεσμα της... αδεξιότητας ενός άνδρα που προσπαθούσε να τοποθετήσει ένα κουρτινόξυλο.
Συναγερμός σήμανε σήμερα στην αστυνομία της Στοκχόλμης, μετά την πληροφορία για μια «ισχυρή έκρηξη» που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα, αλλά οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της «τρομοκρατικής επίθεσης» βρήκαν ένα σπασμένο παράθυρο, το αποτέλεσμα της… αδεξιότητας ενός άνδρα που προσπαθούσε να τοποθετήσει ένα κουρτινόξυλο.
Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ξένων μέσων ενημέρωσης που αρχικά έκαναν λόγο για «πιθανή έκρηξη βόμβας» στην καρδιά της σουηδικής πρωτεύουσας.
Η αστυνομία, σε ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της, κάνει λόγο για ένα μη σοβαρό συμβάν.
«Όλα είναι ήσυχα και σε τάξη στο διαμέρισμα, τίποτα δεν αφήνει να εννοηθεί ότι έγινε κάποιο αδίκημα» σημειώνεται στην ανακοίνωση. Οι αστυνομικοί, μετά από 10 λεπτά εξονυχιστικής έρευνας αποχώρησαν από το σημείο.
Αυτό που «ξέχασαν» να γράψουν πάντως είναι ότι απέκλεισαν τον δρόμο, κινητοποίησαν τις ειδικές δυνάμεις, την πυροσβεστική και το κέντρο άμεσης βοήθειας που έστειλε στην περιοχή ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι για την… έκρηξη ευθυνόταν ο ατζαμής ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.
Καθώς άνοιγε μια τρύπα για να τοποθετήσει το κουρτινόξυλο, έπεσε από τη σκάλα και το τρυπάνι που χρησιμοποιούσε του έφυγε από τα χέρια, έσπασε πρώτα τα τζάμια του παραθύρου και έπεσε με θόρυβο στο πάτωμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού




