Και αντιπυραυλικά συστήματα έστειλε η Ρωσία στη Συρία για δική της προστασία
Η Ρωσία έχει αποστείλει αντιπυραυλικά συστήματα στη Συρία για να προστατεύσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις που επιχειρούν εκεί, σύμφωνα με τον αρχηγό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας. Ο αρχηγός της ρωσικής αεροπορίας ανέφερε πως η Μόσχα έχει «εκτιμήσει όλες τις πιθανές απειλές», ανάμεσα στις οποίες και την κατάληψη μαχητικών σε γειτονικές χώρες για επίθεση στις ρωσικές δυνάμεις.
Η Ρωσία έχει αποστείλει αντιπυραυλικά συστήματα στη Συρία για να προστατεύσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις που επιχειρούν εκεί, σύμφωνα με τον αρχηγό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.
Ο αρχηγός της ρωσικής αεροπορίας, Βίκτορ Μποντάρεφ, ανέφερε ότι μπορεί να γίνει αεροπειρατεία σε μαχητικά αεροσκάφη σε γειτονικές χώρες της Συρίας και αυτά να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση επιθέσεων στις ρωσικές δυνάμεις.
«Έχουμε εκτιμήσει όλες τις πιθανές απειλές. Δεν στείλαμε μόνον μαχητικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά και ελικόπτερα, αλλά και αντιπυραυλικά συστήματα» δήλωσε ο Μποντάρεφ στην ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.
\»Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι» σημείωσε ο ίδιος.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.