Συλλαλητήριο στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει η κίνηση «Πρωτοβουλία Αγροτών». Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους συλλόγους της στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και τη νησιώτικη χώρα.
Συλλαλητήριο στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει η κίνηση «Πρωτοβουλία Αγροτών».
Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους συλλόγους της στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και τη νησιώτικη χώρα.
Η «Πρωτοβουλία Αγροτών» με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους αγρότες να δώσουν το παρόν προκειμένου να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που ισοπεδώνουν τον πρωτογενή τομέα, όπως αναφέρει.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).