Με… 16σφαιρο τον Φουντούλη ο ΟΣΦΠ, πρώτη νίκη ο ΠΑΟ
Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στη ΝΕ Πατρών, με τον Φουντούλη να σημειώνει 16 τέρματα στο 27-2 των Ερυθρολεύκων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη νίκη του με 8-3 επί της Χίου.
Αγώνας για… ρεκόρ ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη ΝΕ Πατρών, με την οποία άνοξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.
Η τεράστια διαφορά δυναμικότητα των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ», όπου οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν τη νεοφώτιστη ομάδα της Αχαϊας με 27-2, πλησιάζοντας το απόλυτο ρεκόρ διαφοράς στο πρωτάθλημα της Α1, το οποίοι κατέχουν οι ίδιοι με το περσινό 31-3 επί του Νηρέα Λαμίας.
Μεγαλύτερη αίσθηση πάντως προκαλεί η επίδοση του Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος σημείωσε τα 16 από τα 27 τέρματα της ομάδας του!
Ο διεθνής περιφερειακός, μόνιμα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, πέτυχε ατομικό ρεκόρ, χωρίς πάντως να απειλήσει το ακατάρριπτο ρεκόρ των 22 γκολ που είχε πετύχει ο Ντιμίτρι Απανασένκο, σε ματς της Χίου με τον Πανιώνιο το 1998. Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟ Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Μετά απο δύο σερί ισοπαλίες (εντός με Υδραϊκό και στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ), οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν άνετα 8-3 της Χίου στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και έφτασαν τους πέντε βαθμούς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.