
Δάσκαλος συνελήφθη για αποπλάνηση δέκα παιδιών στη Θεσσαλονίκη
Χειροπέδες σε 51χρονο δάσκαλο Δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης πέρασαν την Τρίτη, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της τοπικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, έπειτα από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Χειροπέδες σε 51χρονο δάσκαλο Δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης πέρασαν την Τρίτη, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της τοπικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, έπειτα από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Προηγήθηκαν καταγγελίες από 10χρονη μαθήτρια, τη Διεύθυνση Δημοτικού σχολείου και εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες ο 51χρονος, κατ’ επανάληψη από το 2011 έως και τον περασμένο μήνα οπότε καταγγέλθηκε η δράση του, προχώρησε σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος άλλων εννέα μαθητριών, σήμερα ηλικίας από 10 έως 13 ετών, με δέλεαρ χρήματα, αλλά και με απειλές σε βάρος των κοριτσιών προκειμένου να μην τον καταγγείλουν.
Ο εν λόγω εκπαιδευτικός, που ήδη έχει απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο σχολείο, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει πλέον είναι η αποπλάνηση παιδιών, η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, η ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και η απειλή.
Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο


