Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SsangYong Tivoli Active AWD: Στην Ελλάδα από 19.150 ευρώ

SsangYong Tivoli Active AWD: Στην Ελλάδα από 19.150 ευρώ

Με πλούσιο εξοπλισμό, κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,6 λίτρων αλλά και ιδιαίτερα δελεαστική τιμή προσφέρονται στην ελληνική αγορά οι τετρακίνητες εκδόσεις του SsangYong Tivoli.


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινούν την εμπορική τους πορεία στην ελληνική αγορά οι τετρακίνητες εκδόσεις του Tivoli.

To αστικών διαστάσεων SUV που υπογράφει η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία, προσφέρεται πλέον στη χώρα μας και με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης, αποκτώντας μοναδικά στην κατηγορία του χαρακτηριστικά.

Όπως οι δικίνητες, έτσι και οι τετρακίνητες εκδόσεις του Tivoli προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες χωρητικότητας 1,6 λίτρων.

Ο βενζινοκινητήρας απόδοσης 128 ίππων διαμορφώνει τις πιο προσιτές εκδόσεις του αυτοκινήτου, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας των 115 ίππων με διαφορά τις πιο ικανές σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ωστόσο, προαιρετικά, μπορεί κανείς να επιλέξει και μια αυτόματη μονάδα της Aisin με τον ίδιο αριθμό σχέσεων και τρία προγράμματα λειτουργίας.

Πέρα από την παρουσία του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου κεντρικού διαφορικού, το οποίο αποτελείται από έναν πολύδισκο συμπλέκτη και μεταφέρει ως και το 50% της διαθέσιμης ροπής στους πίσω τροχούς, οι τετρακίνητες εκδόσεις του Tivoli διαφοροποιούνται και ως προς τη διάταξη της πίσω ανάρτησης, καθώς αντί του συμβατικού ημι-άκαμπτου άξονα διαθέτουν πολλαπλούς συνδέσμους.

Επίσης, αξίζει να σημειωθείς πως το σύστημα τετρακίνησης του «μικρού» SsangYong προσφέρει τη δυνατότητα στον οδηγό να «κλειδώσει» την ισόποση κατανομή της ροπής (Lock Mode) ανάμεσα στον μπροστινό και τον πίσω άξονα με το πάτημα ενός διακόπτη και μέχρι η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου να ξεπεράσει τα 40 χλμ./ώρα.

Κρίσιμη για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Tivoli είναι η απόσταση των 16,7 εκατοστών που διατηρεί από το έδαφος, όπως και οι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές γωνίες προσέγγισης και διαφυγής.

Τέλος, ανάμεσα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει να παρουσιάσει η γκάμα των τετρακίνητων εκδόσεων του Tivoli οφείλει να συμπεριλάβει κανείς και τον εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό.

Για του λόγου το αληθές, η «εισαγωγική» έκδοση DLX περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- επτά αερόσακους, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και σύστημα start&stop.

Mε εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών, πέντε χρόνια δωρεάν service και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, το τετρακίνητο-βενζινοκίνητο SsangYong Τivoli διατίθεται στη χώρα μας με τιμή εκκίνησης τα 19.150 ευρώ.

Αντιστοίχως για την έκδοση diesel των 1,6 λίτρων, η τιμή αφετηρίας διαμορφώνεται με το όφελος απόσυρσης και την επιπλέον έκπτωση των 1.500 ευρώ στα 22.150 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024